Apel de finanțare: a două rundă
iulie 5, 2017

Prin intermediul Fondului Științescu (Heureka) dorim să încurajăm pasiunea pentru știință și tehnologie a copiilor şi tinerilor din clasele V–XII care învaţă în şcolile din Odorheiu Secuiesc și regiunea Odorhei. Dorim să sprijinim proiecte prin care elevii să se implice activ, să descopere miracolele naturii, să înțeleagă ce au însemnat marile „descoperiri” științifice ale oamenilor și ce pot să ne aducă beneficiile tehnologiilor moderne, să învețe cu pasiune științele exacte și nu numai, dezvoltându-și abilitățile necesare generației de inovatori ai secolului în care trăim.

 

Este important ca proiectele să nu ofere doar informații și mai degrabă să dezvolte abilități. Programul este adresat tuturor profesorilor, inginerilor, persoanelor care se ocupă din pasiune de aceste domenii și care sunt creativi și îi place să lucreze cu elevi.

 

Valoarea fondului este 60.000 RON. Un proiect finanțat poate beneficia de o finanțare între 3.000 – 10.000 RON.

Aplicanții pot fi ONG-uri, grupuri de inițiativă, persoane fizice din regiunea Odorhei sau din alte regiuni al căror proiecte vor fi adresate elevilor din regiunea Odorhei și vor fi implementate la Odorheiu Secuiesc

 

Data limită de depunere al proiectelor este: 21 iulie, până la ora 16.

 

Ghidul de finanțare, formularul de aplicație și formularul de buget pot fi accesate aici, dând click pe numele acestora.

 

Mai multe informații și activități legate de acest program pot fi urmărite și prin pagina de facebook al programului: https://www.facebook.com/heurekaalap/

 


 

Partenerul și finanțatorul strategic al Fondului Științescu (Heuréka) este Romanian-American Foundation.

 

Partenerii și finanțatorii locali: Boro Info, Büttner Mould Part, Cetate Production, Codespring, Conus INC, Eurato, Euro Car Trading, Ferencz Tamás, Humánforrás, Matplast, Mátyus Dental Studio, Nordica, Nyko, Prospero Technik, Romtos, Selguss, Top Invest, Viking, Primăria Orașului Odorheiu Secuiesc.