Târg interactiv Științescu 3.0: scânteietor și uimitor
decembrie 12, 2019

Știința este cool și în acest an! – s-a dovedit din nou pe 10 decembrie. Aproape 150 de vizitatori au participat la evenimentul de încheiere al programului Științescu 3.0.

Mulțumită expoziției interactive clădirea Bibliotecii Municipale din Odorheiu Secuiesc a fost plină de magie. Viața a bâzâit, datorită tinereții entuziaste a lui Științescu și a celor mici și a celor mari care au participat la eveniment. Cei curioși au putut vedea funcționarea și rutele mașinilor robot. De asemenea, au introdus vizitatorii în misterele fotografieirii, iar cei îndrăzneți au avut șansa de a purta pălării artistice. Pe lângă acestea, a fost posibil de văzut cum un experiment fizic devine magic, cum funcționează o imprimantă 3D și mai multe prototipuri inovatoare create de echipele IT. Vizitatorii mai activi au putut alătura la vânătoarea de comori sau la crearea unei felicitarări de Crăciun cu sunet. Cine a avut curajul, a avut șansa de a încerca simulatorul de cutremur și a fi introdus în misterele seismologiei. Cine a vrut să vadă ceva și mai special, ai putut admira spectacolul de fulgere dansatoare din fața bibliotecii.

Vă mulțumim tuturor participanților și vizitatorilor pentru alegerea programului oferit de Științescu, având parte într-o după-amiază cool și magică.

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim tuturor partenerilor și finanțatorilor, deoarece fără ei nu s-ar fi putut realiza acest eveniment.

Mulțumim lui Lőrincz L. Lajos pentru fotografii.


Partenerul și finanțatorul strategic

 

Sponsori locali: