SUSŢINĂTORI

Romanian-American Foundation (RAF) urmărește consolidarea economiei de piață și a unei societăți democratice pentru toate categoriile de populație din România, investind în programe care au ca scop revitalizarea economiei rurale, promovarea inovației tehnologice și stimularea implicării civice. Alături de partenerii noștri dezvoltăm programe care să cultive interesul tinerilor pentru educația STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) și să îi încurajeze pe cât mai mulți să aleagă o carieră în domeniul tehnologiei și inovației.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul. Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Societatea Boro Info Group sprijină  și ajută în mod activ dezvoltarea afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa din România de aproape 20 ani. Firma editează două reviste de specialitate: revista Brutarul-Cofetarul pentru specialiștii industriei de panificație-cofetărie și Gastromedia, jurnal tehnic dedicat afacerilor din sectorul HoReCa. Societatea Boro Info organizează expoziția internațională GastroPan, care în ultimii 9 ani a devenit cel mai important târg de specialitate de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est. Compania participă activ la organizarea cursurilor practice de perfecționare pentru brutari, cofetari și bucătari.

Firma Büttner Mould Parts îşi desfăşoară activitatea pe piaţa românească din anul 2004, ca distribuitor de produse, diverse materiale şi elemente speciale necesare realizării matriţelor de injectat mase plastice, de turnare sub presiune şi a ştanţelor. În această perioadă firma şi-a dezvoltat continuu gama de produse, să devină un partener ideal pentru clienţi.

Cu o capacitate de prelucrare foarte mare a celor 200 de angajaţi ai firmei Buttner & Co din Ungaria şi cu un suport tehnic de nivel ridicat, firma Buttner Mould Parts ca reprezentant al firmei Buttner & Co are scopul de a asigura pentru clienţii săi toate produsele, materialele şi elementele necesare, la un nivel de calitate ridicată, foarte rapid, ajungând să obţină satisfacţia clienţilor săi.

Obiectivul firmei este satisfacerea în timp real a tuturor producătorilor de maşini unelte la un nivel tehnic de competenţă, cu produse de înaltă calitate şi de încredere, asigurând prin aceasta satisfacţia continuă a clienţilor.

Firma Cetate Production a fost înființată in anul 2003 pe numele Zingerle Wood. Profilul firmei este producția garniturii de berărie si corturi pliabile.

Activitatea firmei la înființare a fost prelucrarea lemnului, producția plăcilor de mese si bănci pentru seturi de berarii. În anul 2006 a fost diversificată producția prin introducerea prelucrării aluminiului pentru părți de structura cort și prin înființarea croitoriei, unde produc părți de cort pliabile. In 2014 au început personalizarea părților de cort din țesătura prin metoda de  sublimare si de serigrafie.

In prezent firma are 188 de angajați active.

Poze, referință despre produsele finite se găsesc:

http://www.easytent.com
http://www.mastertent.com
http://www.zingerlemetal.com

Codespring oferă servicii de dezvoltare software și outsourcing din Cluj-Napoca, România, pe piața globală. Dezvoltăm soluții personalizate și add-on ce acoperă ciclul complet de dezvoltare al unui software complex.  Echipa oferă servicii excelente de dezvoltare software, software outsourcing, testare, IT Outsourcing, Securitate IT, asistență clienți și dezvoltare mobile. Punctele forte sunt expertiza de 19 ani în domeniul proiectelor ITC, echipele dedicate, cultura de afaceri europeană și capacitatea de a ajusta orice cooperare.

Color Metal este aliatul ideal al specialiștilor din domeniul prelucrării metalelor. Oferim soluții personalizate, asigurând servicii de calitate:

Promptitudine: servicii de calitate și termene scurte de livrare

Stocuri variate: o gamă largă de semifabricate standard și speciale, aliaje de aluminiu, cupru, alamă și zinc

Calitate înaltă: materiale certificate de la producători renumiți

Competență: personal cu experiență, specialiști în domeniul neferoaselor.

Definirea necesarului de materiale, depozitare, livrare just in time: Color Metal vă asigură flexibilitatea de care aveți nevoie.

SC. EURATO SA înfiinţată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale şi industriale, caroserii pentru maşini izoterme, dotări complete pentru magazine alimentare şi supermarketuri, unităţi de prelucrare a cărnii şi a laptelui.

Pentru a servi cât mai eficient clienții noștri căutăm soluții inovatoare și creative. Specialiştii societăţii realizează oferte pachet incluzând consultanţă, proiect de amenajare, transport, montaj şi asistentă tehnică.

Produsele societăţii pot fi vizionate şi contractate în afara sediului central şi la punctul de lucru din Bucureşti, precum şi la reprezentanţele noastre din Iaşi şi Târgu Mureş.

Din anul 2014 societatea noastră este certificată de către AGFR pentru efectuarea operațiilor de instalare, întreținere, detectare a scurgerilor și reparații la echipamentele de tehnica frigului conținând anumite gaze fluorurate cu efect de seră în baza Regulamentului nr.517/2014.

Firma a fost înființată in anul 2002, activitatea principala fiind activități de testări si analize tehnice. După un an de activitate, firma a devenit dealer autorizat al mărcii Toyota in județele Harghita si Mureș. În acelaș timp firma a deschis in Odorheiu Secuiesc si Târgu Mureș cate un showroom si un atelier de reparații auto. In anul 2008 firma a inaugurat un sediu propriu compus dintr-un Showroom auto, Service, Tinichigerie si stație I.T.P. Obiectul firmei este să devină nr. 1 in regiune privind consultanța si prestări servicii in domeniul auto.

A realizat un pas mare prin comasarea activității si exploatarea sinergiei din reprezentanta Toyota si experiența Impar. Serviciile oferite s-au îmbogățit dea lungul anilor. Mai multe detalii vezi: http://harghita.toyota.ro/

Societatea Maxoll srl. s-a înfiinţat la începutul anului 1995 având ca obiect de activitate producerea şi comercializarea materialelor şi maşinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.

De la infiinţare şi până în prezent societatea a dezvoltat şi diversificat continuu gama de produse, acţiune susţinută de investiţii în utilaje moderne, achiziţionări şi amenajări de spaţii de producţie.

Cu un colectiv de muncă tânăr şi dinamic s-a ajuns ca în prezent să fim printre primii în domeniu şi lideri la unele produse, ca banda autoadezivă imprimată-personalizată, executând comenzi şi pentru piaţa externă.

Promtitudinea și seriozitatea reprezinta factorii principali care caracterizează relaţiile atât în interiorul firmei, cât şi cu partenerii noştrii, acest lucru fiind posibil grație calificării,  ambiției si orientării către nou a colectivului nostru de specialiști.

Sediul central al firmei se află în Odorheiu-Secuiesc cu reprezentanţe în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Arad, Constanţa, Brăila și Cluj-Napoca.

Fundaţia Comunitară din Odorheiu Secuiesc (FCOS) este o organizație neguvernamentală privată din Odorheiu Secuiesc care își desfășoară activitatea de fundraising și grantmaking în această comunitate și pe o rază de 20 km. Fundația identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii prin intermediul unor programe special dedicate pentru scopuri bine identificate (Youth Bank, Tu decizi!, Idee Bună, etc.) contribuind astfel la dezvoltarea generală a întregii comunități.

TOP INVEST SRL – grafică, realizare materiale publicitare și promoţionale, editură şi legătorie

La momentul înfiinţării firmei, ne-am propus să ajutăm partenerii noștrii cât mai eficient, pentru ca ei la rândul lor să câştige încrederea clienţilor, şi pentru a le forma o imagine atrăgătoare despre ei. Cei cincisprezece ani de experienţă au demonstrat, că am reuşit acest obiectiv. Am crescut şi ne-am dezvoltat împreună cu partenerii şi provocările primite şi am realizat lucruri din ce în ce mai frumoase. Acesta a presupus atât dezvoltarea tehnică, cât şi lărgirea continuă a ofertei prin diversificarea tehnologiilor.

Am început activitatea în 1997 într-un mic birou din inima Ţinutului Secuiesc, în Odorheiu Secuiesc. În cincisprezece ani, prin silinţă şi efort am reuşit să înfiinţăm din surse proprii un sediu impozant şi o hală industrială pentru producţie. Pe o suprafață productivă de peste 650 mp, datorită pregătirii profesionale a colegilor noștrii cât şi a parcului de echipamente dezvoltat pretenţios, asigurăm partenerilor servicii de producţie publicitară la cele mai înalte standarde. Ne străduim să răsplătim încrederea primită de la clienţi prin durabilitate, calitate şi preţuri convenabile.


Alți sponsori:

Esterer SRL, Star Motors SRL, Fundația Verestóy Attila,

 

Două evenimente: Run for IT! 2017 eveniment sportiv de atragere de fonsuri și participanți la evenimentul de închidere Heureka 1.0 și persoane fizice precum Zsuzsanna Lőrincz, Chris Worman și Csaba László.