TÁMOGATÓK

A Romanian-American Foundation (RAF) célja a piacgazdaság megerősítése és demokratikus társadalom építése Románia minden társadalmi csoportja körében. Ezzel a céllal fektet olyan programokba, melyek célja a vidéki gazdaság élénkítése, a technológiai innováció előmozdítása és a civil szerepvállalás ösztönzése. Partnereinkkel olyan programokat dolgozunk ki, amelyek felkeltik a fiatalok érdeklődését a STEM (tudomány, technológia, mérnöki tudományok, matematika) oktatása terén, és azt reméljük, hogy minél többen karrierjüket majd a technológia és az innováció terén építik.

Köszönjük partnereinknek, akik lehetővé tették e program elindítását és működését. Büszkék vagyunk arra, hogy mellettünk vannak és más vállalkozásokat is arra ösztönöznek, hogy kövessék példájukat. Meggyőződésünk, hogy az a vállalkozás, amely társadalmi felelősségvállalási projektekbe kapcsolódik, érettséget, progresszív és együttműködő képet mutat. Együtt egy erős közösség kialakításához járulunk hozzá.

A Boro-Info Group közel 20 éve aktívan támogatja és elősegíti a romániai pék-, cukrász- és vendéglátóipar fejlődését. Két szakmai folyóiratot szerkeszt és ad ki: a Brutarul-Cofetarul pék-cukrász szakmai magazint és a Gastromedia vendéglátóipari szaklapot. A cég szervezi a GastroPan nemzetközi szakmai kiállítást, amely az elmúlt 9 év során Közép- és Délkelet-Európa legjelentősebb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari technológiákat és megoldásokat bemutató szakmai eseményévé nőtte ki magát. A Boro Info aktívan részt vesz pékek, cukrászok és szakácsok szakmai továbbképző tanfolyamainak szervezésében is.

A cég 2003. július 23-án alakult az olaszországi Zingerlemetal cég fiókvállalataként. Kezdetben csak sörpadok és asztalok fából készült lapjának a gyártásával foglalkozott. 2006 őszen bővült a vállalkozás: elindult a sátorponyvák gyártása. 2008-ban felépült egy új, modern termelési csarnok, amelyben a sátorponyvagyártás, alumínium-megmunkálás, illetve a raktározás zajlik.

Termékskálánk állandóan bővül, új technológiákkal, még szélesebb termékpalettával próbálunk jelen lenni a nemzetközi piacon.

A cégnek jelenleg 188 aktív alkalmazottja van. A termékek, szolgáltatások megtekinthetők:
http://www.easytent.com
http://www.mastertent.com
http://www.zingerlemetal.com

A Codespring egy kolozsvári szoftverfejlesztő és outsourcing cég, amely egyedi és testreszabott megoldásokat nyújt számos szakterületen. A csapatok kiváló szolgáltatást nyújtanak szoftverfejlesztés, outsourcing, szoftvertesztelés, IT biztonság tanácsadásban, webfejlesztésben valamint mobilalkalmazás fejlesztésben. Erősségei közé sorolható a 19 éves IT&C tapasztalat, dedikált fejlesztői csapatok és az európai üzleti kultúra.

A COLOR METAL a színes fémmegmunkáló szakemberek ideális szövetségese. Személyre szabott megoldásokat kínál, minőségi szolgáltatásokat nyújt:

  • Gyorsaság: minőségi szolgáltatások és rövid szállítási határidők
  • Különböző készletek: széles körű szabványos és speciális félkész termékek, ötvözetek, réz, sárgaréz és cinkötvözetek
  • Kiváló minőség: jól ismert gyártók által tanúsított anyagok
  • Kompetencia: tapasztalt munkatársak, szakemberek a színesfém területén.

Az anyagigény meghatározása, tárolása, időben történő szállítása: A Color Metal rugalmasságot biztosít Önnek.

Az EURATO RT 1994-ben alakult, teljes mértékben helyi tőkéjű beruházással. Fő tevékenységünk: kereskedelmi és ipari hűtőgépek gyártása, gépjárművek hőszigetelése, élelmiszer üzletek és szupermaketek kulcsrakész berendezése, hús- és tejfeldolgozó egységek hűtéstechnológiai beüzemelése.

Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása érdekében innovatív és kreatív megoldásokra törekszünk, ezért cégünk szakemberei ajánlat csomagokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére a tanácsadástól a tervezésig, a kivitelezéstől az üzembehelyezésig.

Cégünk termékei a székhelyen kívül még megtekinthetők a Bukarest-i munkapontunkon, valamint a Jászvásár-i és Marosvásárhely-i képviseleteken.

2014 óta cégünk a Románia-i Országos Hűtőszövetség által hitelesített bizonylattal rendelkezik bármely szerelési, karbantartási és javítási munkálat elvégzésére, szivárgás ellenőrzésére, valamint fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó hűtőberendezések javítására is, az 517/2014 rendelet alapján.

A Maxoll kft. 1995 elején jött létre. Célja csomagolóanyagok és gépek gyártása és forgalmazása az ipari kollektív csomagolás területén.

Alapítása óta a vállalat folyamatosan fejleszti és szélesíti termékválasztékát, amelyet modern gépekkel, beszerzésekkel és termelési létesítményekkel kapcsolatos beruházások támogatnak.

Egy fiatal és dinamikus munkaközösséggel lehetett az elsők között lenni, és vezető szerepet tölthetünk be egyes termékekben, például a nyomtatott-személyre szabott öntapadó, amellyel külföldi piaci megrendeléseket is teljesítünk.

A gyorsaság és a komolyság az a két fő tényező, amelyek a kapcsolatainkat jellemzik úgy vállalaton belül, mint partnereinkkel, ami a szakemberek képzettségének, ambíciójának és az új iránti fogékonyságának köszönhető.

A cég székhelye Székelyudvarhelyen van, ugyanakkor vannak kirendeltségei Bukarestben, Brassóban, Nagyszebenben, Aradon, Constanta, Braila és Kolozsváron.

Az Euro Car Trading 2002-ben alakult, is fő tevékenysége az autó diagnosztika volt. Egy év múlva vált hivatalos Toyota márkaképviseletté Maros és Hargita megyében, Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen nyitva meg egy-egy munkapontot bemutató szalonnal és szervizzel együtt. 2008-ban újabb bővítésre került sor, megnyílt az autóbádogosság és festő részleg, valamint a műszaki vizsga elvégzése is lehetővé vált ekkortól. Célkitűzése a továbbiakban is az, hogy az első számú szolgáltató legyen mindkét megyében a gépkocsikkal kapcsolatos szolgáltatások területén. Ezért folyamatosan bővülnek szolgáltatásai, melyekhez kitűnő segítség a Toyota és az Impar szakértelme és tapasztalata. Szolgátatásainkról bővebben keressék meg Facebook oldalunkat vagy látogassák meg a www.harghita.toyota.ro honlapot.

TOP INVEST KFT – reklámanyagtervező és kivitelező, valamint kiadói és könyvkötészeti vállalkozás.

Cégünk megalakulásakor azt tűztük ki célul, hogy a lehető leghatékonyabban segítsük partnereinket, hogy megnyerjék üzletfeleik bizalmát, és kedvező képet tudjanak kialakítani magukról. Az elmúlt tizenöt év azt igazolta, hogy ez sikerült is, ahogy partnereink és a kihívások növekedtek, úgy nekünk is sikerült mindig felnőni a feladatokhoz és egyre szebb, jobb munkát végeznünk. Ez megkívánta úgy a technológiai fejlesztéseket, mint a technológiák sokszínűségén keresztül ajánlatunk folyamatos bővülését is.

1997-ben tevékenységeinket egy kis irodában kezdtük Székelyföld szívében, Székelyudvarhelyen. Tizenöt év kemény munka árán elértük, hogy önerőből irodaházat és termelőfelületként egy ipari csarnokot építettünk. A több mint 650 nm. termelőfelületen, kollégáink szakmai tudásával és igényesen kialakított gépparkunk segítségével igyekszünk a legmodernebb színvonalú szolgáltatásokat biztosítani partnereinknek. Tartóssággal, minőséggel és jó árakkal igyekszünk viszonozni klienseink belénk fektetett bizalmát.

Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány, egy független helyi adománygyűjtő és támogató civil szervezet, mely Székelyudvarhelyen és Udvarhelyszéken tevékenykedik. Az Alapítvány már több mint tíz éve foglakozik helyi kezdeményezések beazonosításával, felkarolásával és projektszerű támogatásával olyan sajátos programok révén, mint az Ön dönt!, Jó ötlet, Fuss NEKI!, Jótékony közösség stb.


További támogatók:

Az Esterer Kft, a Star Motors Kft, a Verestóy Attila Alapítvány,

 

Két esemény: a Fuss NEKI! 2017 esemény keretében az SZKA támogatói, továbbá a Heuréka 1.0 záró esemény résztvevői, és magánszemélyek, mint: Lőrincz Zsuzsanna, Chris Worman és László Csaba.